Заради традиционния крос Ванко Дяков“, който  ще се проведе днес,

...
Заради традиционния крос Ванко Дяков“, който  ще се проведе днес,
Коментари Харесай

Ограничения по пътя Хасково- Димитровград заради крос днес 

Заради обичайния крос „ Ванко Дяков “, който  ще се организира през днешния ден, ще има ограничавания в придвижването по пътя Хасково- Димитровград и Минерални бани Хасково. 

Трафикът ще се лимитира в сектори, както следва:

·   Участък 1 – в Димитровград ще се стопира придвижването по дясното платно на бул. „ Трети март “, в правата от кино „ Химик “ до кръговото кръстовище с път I-5 Димитровград - Хасково;

·   Участък 2 – от края на гр. Димитровград до пътен възел „ Хасково “, съвпадащ с път I-5 /от 278-ми до 288-ми км/ и по път III-806 Хасково - Минерални бани в сектора от пътен възел „ Хасково “ до началото на гр. Хасково. Състезателите ще употребяват единствено спешната лента на десните платна на двете прави. Колоната от участници ще се съпровожда от два автомобила, обозначени с пътна сигнализация. Те ще пренасочват в лявата лента за придвижване идващите от Димитровград коли. На кръстовищата прекосяването на състезателите ще се обезпечава от регулировчици;

·   Участък 3 – в гр. Хасково, от началото на гр. Хасково при км 0 на път III-806 Хасково – Минерални бани до кръстовището с бул. „ Съединение “ и по-късно по бул. „ Г. С. Раковски “ до хотел „ Аида “, където е финалът на надпреварата.

 За безвредното осъществяване на лекоатлетическия крос е належащо водачите да карат с нараснало внимание и съобразена скорост, като следват прецизно поставената пътна сигнализация, напътствията на съпътстващите колоната коли и регулировчиците.

Традиционният лекоатлетически крос Димитровград-Хасково, който носи името на славния треньор по лека атлетика Ванко Дяков е част от празничния календар на Община Хасково във връзка 8 септември - Рождество Богородично и Ден на града.  

Той стартира в  10 часа пред кино „ Химик “ в  Димитровград. Община Хасково обезпечава транспорт за участниците в кроса от Хасково за старта в Димитровград. Автобусите потеглят на 7 септември 2022г. в 8.30 часа от пл. „ Спартак “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР